2022-06-28 20:53

Rangers, decimată de COVID înaintea meciului din Liga Europa. Gerrard și alți șase fotbaliști sunt în IZOLARE

 |  17:49
Rangers, decimată de COVID înaintea meciului din Liga Europa. Gerrard și alți șase fotbaliști sunt în IZOLARE

Steven Gerrard, antrenorul echipei Glasgow Rangers, la care evoluează şi Ianis Hagi, a fost testat cu noul coronavirus şi plasat în izolare.

Astfel, el nu poate face deplasarea în Armenia, unde echipa lui va disputa, joi, returul play-off-ului Ligii Europa, cu Alaşkert.

Fostul mijlocaş al echipei Liverpool nu s-a aflat, miercuri, în zborul spre Asia de Vest, cu care delegaţia echipei a plecat de la aeroportul din Glasgow. Prezenţa lui este incertă şi la derbiul Old Firm, cu Celtic, programat duminică, pe Stadionul Ibrox.

Potrivit presei engleze, James Tavernier, Calvin Bassey, Scott Wright şi Ryan Kent lipsesc, de asemenea, din lot, împreună cu portarii Allan McGregor şi Jon McLaughlin. Secundul Gary McAllister a preluat temporar conducerea tehnică a echipei.

Campioana Scoţiei a recunoscut că mai multe persoane din cadrul clubului au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, dar nu a precizat câţi jucători sunt în această situaţie.

"Rangers poate confirma că, în timpul programului nostru de testare, am înregistrat teste COVID-19 pozitive. Cei identificaţi ca pozitivi se află acum în autoizolare împreună cu contactele apropiate", a precizat clubul.

Rangers a câştigat meciul tur cu Alaşkert, cu 1-0.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE