2022-08-13 21:13

RĂDOI se alintă și amenință că pleacă de la națională

 |  09:21
RĂDOI se alintă și amenință că pleacă de la națională

Selecţionerul Mirel Rădoi a prins curaj nebănuit după cele două prestații bune ale naționalei și a anunţat că nu va mai continua la cârma echipei naţionale, indiferent dacă aceasta se va califica sau nu la barajul de accedere la Cupa Mondială din 2022. Contractul lui Rădoi cu FRF expiră după ultimele două jocuri din aceste preliminarii, cu Islanda acasă și cu Liechtenstein în deplasare, iar anunțul selecționerului pare la prima vedere o primă poziție a sa în negocierile pentru prelungirea înțelegerii, mai ales că acum este pe val după evoluțiile solide din meciurile cu Germania și Armenia. Rămâne de văzut dacă Mirel doar se alintă cu acest anunț sau chiar vrea să plece de pe banca tehnică a primei reprezentative.

"În momentul de faţă ar trebuie să vorbim despre partidele rămase şi nu despre soarta mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea federaţiei să vină cu un contract... Nu vreau să creăm un alt subiect. Oricine, din luna noiembrie încolo, poate fi în faţa dumneavoastră, aşa că orice este posibil. Vreţi să mai fiu aici, după ce în tur voiaţi să-mi dau demisia? Mi-e greu să cred că după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vreţi să mai rămân la echipa naţională vreo doi ani, să mai staţi cu mine pe aici? Dacă am spus aşa, aşa e. Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să-şi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea, echipa naţională rămâne în continuare, să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!", a declarat Rădoi la conferința după victoria scurtă cu Armenia.

El este sigur de calificarea naţionalei la baraj: "Sunt 90 la sută sigur că în momentul acesta putem spera la locul 2. Chiar dacă avem două partide, din punctul meu de vedere nu avem decât o finală. Dacă noi reuşim să câştigăm cu Islanda acasă şi noi mergem pentru a putea să jucăm la un baraj de campionat mondial şi mergem în Liechtenstein, cu tot respectul pentru ei, şi nu reuşim să câştigăm acolo, dacă noi avem nevoie de victorie, atunci nu avem ce să căutăm pe acel teren, nu avem ce să căutăm la un baraj de campionat mondial. Rămânem în Liechtenstein dacă e nevoie. Le-am spus şi jucătorilor, trebuie să-şi arunce ghetele, eu, legitimaţia de antrenor, cu tot respectul pentru ei. În momentul în care noi ştim că vrem să ajungem al un mondial după 24 de ani şi avem de jucat 90 de minute un meci, nu mă interesează nici dacă intră spectatorii pe teren. Va trebui să câştigăm!", a spus mai spus selecíonerul la ProTV.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-12

In legatura cu acest articol...

România a ÎNVINS Armenia în preliminariile Campionatului Mondial
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE