2024-05-03 18:07

PSG nu-l mai vrea pe Messi, dar nici Messi nu mai vrea la PSG

 |  18:53
PSG nu-l mai vrea pe Messi, dar nici Messi nu mai vrea la PSG

O sursă apropiată conducerii clubului PSG anunță că plecarea lui Lionel Messi de la gruparea din Hexagon la sfârşitul contractului, în iunie, este "foarte probabilă, chiar dacă nu sigură'.

"Nu este nimic sigur, dar s-a schimbat total dinamica, PSG făcând mai puţină presiune pentru a reînnoi contractul cu argentinianul", a indicat sursa citată.

Atitudinea suporterilor, care l-au fluierat duminică seară pe argentinian în timpul meciului pierdut acasă cu Olympique Lyon (1-0), 'a schimbat complet situaţia', potrivit acestei surse, deşi la revenirea sa triumfală de la CM 2022 din Qatar, situaţia era cu totul alta. Astfel că, Leo Messi pare decis să plece de la PSG la finalul actualului sezon.

Messi, care va împlini 36 de ani în iunie, s-a alăturat lui PSG în vara lui 2021.

În 67 de meciuri în tricoul parizian, Leo a marcat 29 de goluri şi a oferit 32 de pase decisive. După un prim sezon mediocru, el a început excelent sezonul 2022/23, până la Cupa Mondială din Qatar, pentru ca apoi forma sa să redevină din nou una slabă.

În caz că va pleca, Messi s-ar putea întoarce la FC Barcelona, și-ar putea încerca norocul în bogatul campionat saudit, unde joacă marele său rival Cristiano Ronaldo, sau ar mai fi varianta în MLS-ul nord-american, unde David Backham vrea să-l aducă la Inter Miami.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-04-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE