2024-05-08 22:39

Prima decizie majoră pe care o ia Daniel Niculae la Rapid

 |  18:44
Prima decizie majoră pe care o ia Daniel Niculae la Rapid

Antrenorul principal al FC Rapid, Mihai Iosif, omul cu care giuleștenii au prins “la mustață” play-off-ul pentru promovare în Liga 1, a semnat prelungirea contractului, scadent în această vară, pe o perioadă de un an şi jumătate. Aceasta este prima decizie majoră pe care o ia noul președinte al clubului, Daniel Niculae.

"Le mulţumesc celor ce au avut încredere în mine şi voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru a nu-i dezamăgi", a spus tehnciianul pentru fcrapid.ro, la semnarea contractului.

Cu Mihai Iosif pe bancă, Rapid are o serie de patru victorii consecutive, două în sezonul regular şi două în primele etape din play-off, echipa fiind momentan pe locul 2 în clasament, promovabil direct. Joi, de la ora 16:30, vișinii vor evolua la Timişoara, împotriva Politehnicii.

Iosif a stat pe banca Rapidului ca antrenor principal în zece meciuri, obţinând 7 victorii, o remiză şi două înfrângeri, și a mai fost "secundul" lui Nicolae Grigore în alte cinci partide ale acestui sezon. Acesta a mai antrenat la grupele de juniori ale Rapidului, cât şi formaţia secundă a clubului, colaborând din postura de antrenor secund cu Dan Alexa, Daniel Pancu, Constantin Schumacher şi Nicolae Grigore.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE