2024-05-08 06:08

Plecat cu SCANDAL de la Petrolul, Gabi Tamaș a semnat cu o echipă din liga a doua

 |  14:34
Plecat cu SCANDAL de la Petrolul, Gabi Tamaș a semnat cu o echipă din liga a doua

Divizionara secundă Concordia Chiajna şi Gabriel Tamaş au semnat un contract valabil până la data de 15 iunie. Acesta a venit la Concordia de la echipa de Liga 1, Petrolul Ploiesti, grupare de la care a plecat cu scandal.

„Am o relație specială cu Gabi Tamaș, ne cunoaștem de mult timp, am vorbit cu el și l-am convins să semneze cu Concordia până în vară. Aveam nevoie de un jucător de profilul lui și cu experiența lui și ne va ajuta mult în ceea ce ne propunem. E adevărat că avem șanse să prindem play-off-ul, sperăm, însă primul gând al nostru se îndreaptă mai întâi către primul meci. Vrem să mai facem trei-patru transferuri pe mai multe poziții, am vorbit cu stafful tehnic și suntem în discuții”, a precizat președintele clubului ilfovean, Cristian Tănase, pentru Liga2.ro.

Internaţionalul român ajuns la 39 ani este unul dintre cei mai titraţi jucători romăni şi în CV a bifat echipe precum Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Hapoel Haifa, Auxerre, West Bromwich, Watford, Dinamo, CFR Cluj, FCSB, Astra şi FC Voluntari.

Gabriel Tamaş a evolua în naţionala României de 66 de ori, reuşind să marcheze de 3 ori. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE