2024-04-30 09:23

Pep Guardiola, gluma serii după ce Manchester City a câștigat în premieră Liga Campionilor!

 |  12:00
Pep Guardiola, gluma serii după ce Manchester City a câștigat în premieră Liga Campionilor!

"Atenţie, Real Madrid, noi suntem la 13 Ligi ale Campionilor în spatele vostru, dar venin după voi", a spus în glumă antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, după primul trofeu al Ligii Campionilor câştigat de gruparea engleză, sâmbătă, contra lui Inter Milano.

"Noi am câştigat în Europa, suferind, dar este normal. Uneori, ai nevoie şi de şansă, pe care nu am avut-o în trecut", a declarat Guardiola după meci. Tehnicianul spaniol, aflat în funcţie din 2016, a reuşit să câştige trofeul în cea de-a doua sa finală în trei ani, după cea pierdută în 2021 contra lui Chelsea. Antrenorul de 52 de ani a mulţumit proprietarilor din Emirate că l-au menţinut în post, în ciuda eşecurilor repetate pe scena europeană. "În mod obişnuit, după ce ai eşuat să câştigi Liga Campionilor, antrenorul este concediat. Câte cluburi nu distrug proiecte în acest fel. "Este o mare onoare pentru club de a avea acest troffeu. Dar sunt echipe care îl câştigă şi apoi dispar, iar eu nu vreau aşa ceva ", a declarat tehnicianul catalan, aplaudat de jurnalişti la sosirea în sala de presă.

Manchester City a câştigat în premieră trofeul Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Inter Milano cu scorul de 1-0 (gol Rodri), sâmbătă seara, în finala desfăşurată pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-06-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE