2023-10-04 20:49

OFICIAL. Ioan Ovidiu Sabău e din nou ANTRENOR după o pauză de opt ani

 |  18:11
OFICIAL. Ioan Ovidiu Sabău e din nou ANTRENOR după o pauză de opt ani

Ioan Ovidiu Sabău a fost numit antrenor al formaţiei Universitatea Cluj, el preluând conducerea după plecarea lui Eugen Neagoe la CSU Craiova.

"Ioan Ovidiu Sabău revine la FC Universitatea Cluj. Începând de astăzi, acesta ocupă poziţia de director tehnic şi va coordona activitatea sportivă a clubului. De asemenea, staff-ul tehnic a fost completat cu Sandu Tăbârcă şi Dan Didiţă, iar Romario Pires rămâne la echipă şi va fi prezent la reunirea lotului programată pe 3 ianuarie. Cariera de fotbalist a lui Ioan Ovidiu Sabău a început în alb şi negru, fiind crescut la centrul de copii şi juniori al Universităţii Cluj. A debutat în tricoul primei echipe în 1985, jucând în total 56 de prezenţe în tricoul Universităţii Cluj în toate competiţiile, marcând 10 goluri. La începutul sezonului 2000/2001 a făcut primii paşi în antrenorat. În acel an, U Cluj trecea printr-un moment dificil după retrogradarea în liga a III-a, iar Ioan Ovidiu Sabău s-a întors alături de 'studenţi' ca antrenor-jucător şi a reuşit promovarea în al doilea eşalon", se arată pe site-ul oficial al grupării clujene.

În cariera sa, Sabău (54 de ani) a mai antrenat formaţiile Gaz Metan Mediaş, Gloria Bistriţa, Poli Timişoara, ASA Târgu Mureş şi FC Rapid.

Ioan Ovidiu Sabău preia conducerea tehnică a echipei ardelene după ce antrenorul principal Eugen Neagoe a denunţat unilateral contractul cu clubul pentru a accepta oferta grupării Universitatea Craiova.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE