2022-07-02 08:04

OFICIAL. Cine l-a înlocuit pe Mutu pe banca naționalei de tineret?

 |  16:12
OFICIAL. Cine l-a înlocuit pe Mutu pe banca naționalei de tineret?

Fostul internațional Florin Bratu a preluat naţionala de tineret, pe care o va conduce pentru următorii doi ani de zile, având ca obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice din 2024.

“E o mare provocare, mereu mi-am dorit să antrenez echipa naţională şi îmi doresc să fac performanţă. Nu e uşor, vin după Mirel Rădoi şi Adrian Mutu, doi selecţioneri care au făcut o figură frumoasă la turneele finale, dar nu mă sperie. Obiectivele mele sunt să aduc jucători în prim plan pentru prima reprezentativă şi să calific din nou România la Jocurile Olimpice. Am avantajul că e o nouă generaţie U21 acum, dar e una pe care eu o cunosc, am antrenat-o la Under 18. Am încredere că putem forma un grup unit, o echipă care să aibă rezultate”, a spus Florin Bratu la FRF TV.

Ca antrenor, Bratu a activat la Dinamo-U19, cu care a câştigat Liga Elitelor în 2017, la România U-18, Dinamo Bucureşti, Aerostar Bacău, Turris Oltul şi Concordia Chiajna.

Viitoarea naţională U21 a României va începe pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România şi Georgia, în luna septembrie. Calificată deja la EURO 2023 din postura de ţară gazdă, România U21 va disputa primele două partide amicale, cu Anglia, pe 3 septembrie, şi cu Georgia, pe 7 septembrie. Ambele jocuri se vor disputa pe stadionul Arcul de Triumf.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE