2024-04-26 15:22

Noul șef al lui DINAMO are 34 de ani. Cine este Vlad Iacob, omul în care își pun toate speranțele fanii alb-roșii

 |  19:15
Noul șef al lui DINAMO are 34 de ani. Cine este Vlad Iacob, omul în care își pun toate speranțele fanii alb-roșii

Clubul Dinamo anunță numirea lui Vlad Iacob în funcția de administrator special al clubului, cel care îi va lua locul lui Iuliu Mureșan.

Deținător al unui masterat în "Football Business" la Johan Cruyff Institute în parteneriat cu FC Barcelona și absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Vlad Iacob, 34 de ani, a fost votat astăzi, în unanimitate, de Adunarea Generală a Acționarilor Dinamo 1948.

"Este o onoare să vin la Dinamo, chiar dacă această oportunitate apare într-un moment dificil din istoria clubului. Trebuie să echilibrăm situația financiară în cel mai scurt timp și vreau să le mulțumesc încă o dată suporterilor noștri pentru contribuția majoră, din ultimii ani, la bugetul clubului. DDB reprezintă cel mai important proiect socios din România și a demonstrat că este un partener esențial pentru club.

Sunt încrezător că împreună cu noua echipă vom restarta activitatea clubului pentru a vorbi de stabilitate la Dinamo, de principii sănătoase de "football business" modern, după modelele de bune practici ale cluburilor din campionatele puternice ale Europei.

Termenul <echipă> nu înseamnă doar primul anunțat în teren, reprezintă jucători, staff tehnic și administrativ, suporteri, foste glorii și parteneri comerciali pentru că doar împreună, uniți pentru Dinamo, putem reuși!

E nevoie de stabilitate, competență și motivație pentru a readuce Dinamo în fruntea fotbalului românesc!", este mesajul noului administrator special al clubului pentru toată suflarea dinamovistă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE