2022-05-25 15:31

UPDATE. Duelul Messi - Ronaldo nu va mai avea loc! UEFA a anulat tragerea la sorți a optimilor. Noul program al meciurilor

 |  14:26
UPDATE. Duelul Messi - Ronaldo nu va mai avea loc! UEFA a anulat tragerea la sorți a optimilor. Noul program al meciurilor

PSG, la care evoluează din aceastră vară Lionel Messi, va da piept cu Manchester United, la care joacă marele său rival Cristiano Ronaldo, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, duel decis în urma tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la Nyon. Alte confruntări care se anunță extrem de interesante în această fază a competiției sunt Atletico Madrid – Bayern Munchen și Inter Milano – Ajax Amsterdam.

UPDATE 16.19. UEFA a reluat tragerea la sorți a optimilor din Champions League după ce a comis mai multe erori în cascadă. Un singur meci a ieșit la fel: Chelsea vs Lille. Capul de afiș al acestei faze a competiției va fi acum cel dintre PSG și Real Madrid.

Optimile de finală:

Salzburg - Bayern Munchen

Sporting Lisabona - Manchester City

Benfica - Ajax Amsterdam

Chelsea - Lille

Atletico Madrid - Manchester United

Villarreal - Juventus

Inter - Liverpool

PSG - Real Madrid.

UPDATE 15.24. UEFA a anunţat că tragerea la sorţi a meciurilor din optimile de finală ale Ligii Campionilor este nulă şi va fi efectuată din nou, din cauza unor probleme tehnice.

În timpul tragerii la sorţi de la Nyon, fostul fotbalist Andrei Arşavin a scos din urnă bila cu numele echipei Manchester United la stabilirea adversarei formaţiei Villarreal, pentru crearea celui de-al doilea meci. Cele două cluburi, prezente în aceeaşi grupă în faza grupelor, nu se puteau întâlni în optimi. Tragerea s-a repetat şi, în locul lui United, Villarreal a primit-o pe Manchester City.

Dar pe parcursul procesului, această primă eroare a dus la o a doua, mult mai gravă. După ce echipa Atletico Madrid a fost extrasă din prima urnă, sistemul informatic a exclus-o pe Manchester United dintre posibilii adversari ai formaţiei spaniole. Probabil din cauză că bila cu numele echipei engleze fusese extrasă chiar înainte, la Villarreal.

Astfel, Atletico a fost privată de un potenţial adversar, spaniolilor revenindu-le ulterior Bayern Munchen. Apoi, United a devenit adversara celor de la PSG.

"În urma unei probleme tehnice cu software-ul unui furnizor extern de servicii care informează oficialii cu privire la echipele eligibile pentru a juca între ele, a apărut o eroare materială la tragerea la sorţi pentru optimile de finală ale UEFA Champions League. Ca urmare, tragerea la sorţi a fost declarată nulă şi va fi refăcută în întregime, de la ora 16.00, astăzi, luni, 13 decembrie 2021. Tragerea la sorţi va fi transmisă în direct pe uefa.com. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate de acest lucru", a precizat forul european.

Partidele din optimi la tragerea la sorți fuseseră următoarele:

Benfica Lisabona (Portugalia) - Real Madrid (Spania);

Villarreal (Spania) - Manchester City (Anglia);

Atletico Madrid (Spania) - Bayern Munchen (Germania);

FC Salzburg (Austria) - Liverpool (Anglia);

Inter Milano (Italia) - Ajax Amsterdam (Olanda);

Sporting Lisabona (Portugalia) - Juventus Torino (Italia);

Chelsea (Anglia) - Lille (Franţa);

PSG (Franţa) - Manchester United (Anglia).

Această fază va avea loc în 15/16/22/23 februarie 2022, turul, şi la 8/9/15/16 martie 2022, returul.

Tragerea la sorţi a fazelor următoare va fi la 18 martie 2022.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE