2024-04-26 10:40

Manchester United îl dă în judecată pe Cristiano Ronaldo, care este OUT de pe Old Trafford

 |  15:24
Manchester United îl dă în judecată pe Cristiano Ronaldo, care este OUT de pe Old Trafford

Clubul Manchester United îl dă în judecată pe Cristiano Ronaldo pentru încălcarea contractului, după declaraţii explozive făcute de fotbalist la adresa grupării diavolilor într-un interviu recent.

The Guardian scrie că aproape sigur Ronaldo nu va mai juca pentru United şi că lusitanului i s-ar fi cerut să nu revină la baza de pregătire după Cupa Mondială din Qatar.

Clubul nu a oferit niciun detaliu cu privire la măsurile luate în cazul lui Ronaldo. “Manchester United a iniţiat în această dimineaţă paşii adecvaţi ca răspuns după interviul recent acordat de Cristiano Ronaldo presei. Nu vom face comentarii suplimentare până la finalizarea acestui proces”, a precizat Manchester United într-un comunicat dat publicităţii vineri și citat de News.ro.

Într-un interviu acordat lui Piers Morgan la Talk TV, Ronaldo a declarat, între altele, că s-a simţit trădat la Manchester United, că proprietarilor nu le pasă de club, că tehnicianul Erik ten Hag nu îl respectă şi că oficialii clubului nu au arătat compasiune atunci când în aprilie jucătorului i-a murit la naştere unlul dintre gemeni.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE