2024-04-26 23:05

Lobonț e sigur că o să devină selecționerul naționalei mari a României

 |  16:19
Lobonț e sigur că o să devină selecționerul naționalei mari a României

Noul selecţioner al naţionalei U-20, Bogdan Lobonţ, a declarat că pe viitor într-o se vede antrenorul primei reprezentative, însă până atunci vrea să urmeze "pașii corecți".

“Normal că visez şi cu siguranţă acest lucru o să se întâmple. Am parcursul meu şi nu vreau să grăbesc lucrurile. O să vină, nu siguranţă. Într-o bună zi Bogdan Lobonţ o să fie şi selecţionerul României. Acum trebuie să îi dăm încredere lui Mirel. Este un antrenor competent şi cu siguranţă şi el încearcă să obţinăm maximum din ce poate să dea fiecare jucător”, a spus Lobonţ.

Fostul internațional este de părere că fotbalul românesc este plin de talente: “Sunt optimist. Am avut puţin timp la dispoziţie ca să ne cunoaştem dar l-am folosit la maxim. Fotbalul românesc este plin de talente. Este de datoria noastră să le dezvăltăm talentul şi calităţile. Băieţii care sunt prezenţi aici sunt foarte receptivi, în aceste zile au fost ca un burete, au încercat să absoarbă toate informaţiile. Este absolut normal şi nu ar fi ok dacă un jucător care face parte din under 20 să nu fie frustrat că nu face parte din naţionala under 21 sau din naţionala mare. Nu este un regres că fac parte din echipa Under 20, este un parcurs normal. Dacă nu aveau calităţile pe care le au nu erau prezenţi”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE