2024-05-03 02:21

Înfrângere NEDREAPTĂ pentru Naționala U21 în fața Ucrainei

 |  21:47
Înfrângere NEDREAPTĂ pentru Naționala U21 în fața Ucrainei

Echipa nationala de tineret a Romaniei, antrenata de Adrian Mutu, a jucat astazi la Kiev, impotriva Ucrainei, in preliminariile Campionatului European de anul viitor.

Ucraina U21 și România U21 și-au împărțit momentele de dominare în partida din preliminariile Euro 2020. Echilibrul a fost rupt în minutul 79, dintr-un penalty controversat. Heorhiy Tsitaishvili, mijlocașul lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev, s-a prăbușit în careul „tricolor” după un presupus duel cu Marius Marin. 

Reluările au arătat însă că mijlocașul de la Pisa nu l-a atins, Tsitaishvili simulând căderea. Arbitrul kazah Furkat Atazhanov s-a păcălit însă și a dictat penalty.

In urma acestui rezultat, Romania nu mai poate pierde locul 2 in grupa (Ucraina avea nevoie de o victorie la 4 goluri diferenta pentru a mai putea spera), dar calculele calificarii la turneul final s-au complicat.

Astfel, daca nu va castiga grupa condusa deocamdata de Danemarca, Romania are nevoie de victorie in confruntarea cu nordicii din noiembrie, pentru a acumula cat mai multe puncte in ierarhia locurilor secunde din cele 9 grupe.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE