2024-04-27 04:46

Florinel Coman: “Există o singură Steaua pe teren și în tribune. Vom aduce un nou titlu pentru gruparea roș-albastră”

 |  11:47
Florinel Coman: “Există o singură Steaua pe teren și în tribune. Vom aduce un nou titlu pentru gruparea roș-albastră”

Florinel Coman și-a pierdut locul de titular de la FCSB, însă este convins că-și va reveni cât de curând la forma care l-a consacrat. Mai mult, atacantul roș-albaștrilor susține că echipa sa are forța de a se bate la campionat, chiar dacă în acest moment FCSB are multe puncte de recuperat față de Farul și CFR Cluj.

”Cu siguranță îmi voi intra în formă, dar mai important este să nu ne abatem de la drumul nostru, acela de a câștiga campionatul. Deși am avut parte de un start foarte rău, ne-am redresat cât de cât și sunt convins că de acum înainte vom face o figură frumoasă. Capitala aparține acum FCSB-ului, adică Stelei”, a spus Coman, într-un interviu acordat canalului de Youtube al celor de la Peluza Nord.

Coman este convins că obiectivul roș-albaștrilor poate fi atins și dacă echipa va avea parte de susținere din partea galeriei. ”Sunt de patri-cinci ani aici și mereu fanii au fost alături de noi, mai ales când am trecut prin perioade mai slabe. Există o singură Steaua care e și pe teren și în tribune. Vom aduce un nou titlu pentru gruparea roș-albastră”, a mai spus Coman.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE