2021-05-13 21:46

Finala Europa League se va disputa cu spectatori

 |  10:35
Finala Europa League se va disputa cu spectatori

Spectatorii vor putea asista pe 26 mai la finala Europa League de la Gdansk. Decizia vine după ce autorităţile poloneze şi-au dat acordul pentru prezența live a 25 la sută din public, aproximativ 9.500 de fani, a anunţat UEFA. Echipele prezente în ultimul act al Europa League vor fi cunoscute după returul semifinalelor programate joi seară. Manchester United a trecut cu 6-2 de AS Roma, în timp ce Villareal a învins-o pe Arsenal cu 2-1.

"Suporterii veniţi din străinătate vor trebui să se conformeze restricţiilor şi exigenţelor de intrare pe teritoriu în vigoare la data finalei, întrucât nicio excepţie nu va fi acordată. Accesul pe stadion poate include necesitatea de a prezenta o dovadă a vaccinării sau un rezultat negativ la Covid-19", a anunțat forul european.

UEFA a acordat "2.000 de bilete fiecărei echipe şi pune la vânzare alte 2.000 pe site-ul său până vineri la ora 12:00 GMT, cu preţuri cuprinse între 40 şi 130 de euro. Cele 1.500 de bilete restante vor merge către "comitetul local de organizare, UEFA, federaţii, parteneri comerciali şi difuzori".

"Biletele nu vor fi vândute conform principiului primul venit, primul servit". În loc de aceasta, o tragere la sorţi va fi organizată odată ce perioada de candidatură se va încheia", mai precizează forul continental, care va rambursa tichetele dacă cererea este redusă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE