2024-05-08 18:01

Finala Cupei României la fotbal feminim. Olimpia ”U” Cluj a cucerit greu trofeul împotriva celor de la ACS Heniu Prundu Bârgăului

 |  16:08
Finala Cupei României la fotbal feminim. Olimpia ”U” Cluj a cucerit greu trofeul împotriva celor de la ACS Heniu Prundu Bârgăului

Olimpia "U" Cluj a câștigat Cupa României la fotbal feminin, după o luptă dramatică și spectaculoasă cu ACS Heniu Prundu Bârgăului, dar a avut nevoie de prelungiri în fața bistrițencelor, care au dat o replică incredibilă.

În prima repriză, Heniu a avut două șane bune, prin Corduneanu și Laiu, iar clujencele au irosit 4 șanse mari, prin Bâtea și Bălăceanu. Echilibrul s-a menținut și în partea secundă, care a fost mai spectaculoasă, transmite Digisport.

Ciolacu n-a putut să o învingă pe Salamon, care a apărat excelent în poarta lui Heniu, dar Mateș și Boroș au dat replici puternice și au trimis razant cu poarta.

Ultima ocazie din timpul regulamentar le-a aparținut celor de la U Cluj, prin Ciolacu, iar apoi s-a ajuns în prelungiri, unde Clujul a ratat 3 ocazii mari.

Lovitura a dat-o Ciolacu, din penalty, în minutul 114, iar Olimpia U Cluj - ACS Heniu Prundu Bârgăului s-a terminat 1-0. Astfel, clujencele, care au câștigat ultimele 10 titluri, își adjudecă și Cupa României.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-07

In legatura cu acest articol...

Sorana Cîrstea PĂRĂSEȘTE Roland Garros, Irina Begu merge în sferturi

Boxerul Bogdan Dinu nu își revine. A pierdut din nou prin KO




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE