2024-05-07 04:21

Finala Cupei României este primul meci după mai bine de un an care se va disputa cu spectatori

 |  14:34
Finala Cupei României este primul meci după mai bine de un an care se va disputa cu spectatori

Autoritățile statului, împreună cu oficilaii de la FRF și LPF, intenţionează să permit accesului spectatorilor la un meci din Cupa României, însă în număr limitat şi cu condiţia ca ei să fie vaccinaţi împotriva coronavirusului. Disputa cu spectatori va fi un test înaintea Campionatului European, competiţie care se va desfăşura în această vară cu public, în număr limitat, şi în cadrul căreia Arena Naţională va găzdui patru meciuri.

“Cupa României – meciul din perioada următoare – să fie un eveniment fanion de test la care să poată participa un număr limitat de persoane, dar persoane vaccinate. Intenţionăm să redeschidem acivităţile sportive şi participarea publicului, cu această condiţie: persoane vaccinate”, a spus vicepremierul Dan Barna.

Încă nu se știe care va fi meciul în cauză, dar cel mai probabil este vorba despre finală, care se va disputa pe 22 mai, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti

Manșa secundă a semifinalelor din Cupa României vor avea loc, săptămâna viitoare: Dinamo – Astra Giurgiu (11 mai, ora 20.15) şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Universitatea Craiova (12 mai, ora 20.30). În tur, Astra a învins Dinamo cu 1-0 şi Universitatea Craiova s-a impus cu 3-0 în confruntarea cu Viitorul Pandurii.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE