2024-04-26 13:00

Dică a prefațat meciul cu Viking: “O echipă care a eliminat Sparta Praga înseamnă că e o echipă bună”

 |  14:24
Dică a prefațat meciul cu Viking: “O echipă care a eliminat Sparta Praga înseamnă că e o echipă bună”

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, miercuri, în conferinţa de presă premergătoare meciului tur cu Viking Stavanger, din prima manşă a play-off-ului Conference League, că niciun rezultat nu va aduce linişte formaţiei sale în vederea returului din Norvegia.

"Ne aşteaptă o partidă foarte grea cu un adversar foarte bun. O echipă care a eliminat Sparta Praga înseamnă că este o echipă bună. Orice rezultat vom obţine mâine cu Viking nu ne va aduce linişte în retur. În fotbal se poate întâmpla orice. Se ştie că au fost echipe mari care au câştigat cu 4-0 pe teren propriu, iar apoi în deplasare scorul a fost întors. Aşa că orice rezultat vom obţine mâine nu vom avea linişte în retur. Trebuie să fim pregătiţi pentru ambele jocuri. Îmi doresc să avem atitudine pentru că numai dacă dăm totul pe teren putem câştiga", a afirmat Nicolae Dică.

"Viking are o organizare defensivă bună, este agresivă, iar în ofensivă are jucători de calitate, cu viteză, care pot face diferenţa oricând. Trebuie să fim pregătiţi pentru aceste lucruri, să facem o partidă bună atât pe faza ofensivă, cât şi pe faza defensivă, pentru a obţine un rezultat pozitiv. Adică să ne menţinem şansele de calificare pentru meciul retur", a explicat Dică.

Pe de altă parte, antrenorul a explicat și de ce a renunţat la serviciile fundaşului algerian Rachid Bouhenna, transferat în urmă cu doar o lună şi jumătate de la CFR Cluj: "Începem să căutăm fundaş central. Bouhenna e şi accidentat după meciul cu Chindia, a avut unele probleme şi înainte, aşa că am decis împreună cu patronul şi cu Mihai Stoica să căutăm un alt fundaş central. Pentru că îmi doresc ca jucătorii să fie pregătiţi, fie că intră 10 minute sau 90 de minute. Nu vreau jucători care să îmi facă mofturi la antrenament sau la meciuri când intră pe teren sau când sunt schimbaţi. Pentru mine sunt foarte importanţi jucătorii de pe banca de rezerve, pentru că am nevoie ca ei să intre şi să facă diferenţa. Aşa vreau să văd jucătorii, nu supăraţi că joacă în campionat şi nu în cupele europene sau invers. Eu nu vorbesc numai de Bouhena, vorbesc în general".

FCSB întâlneşte, joi, de la ora 21:30, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia norvegiană Viking Stavanger, într-o partidă contând pentru prima manşă a play-off-ului Europa Conference League.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE