2024-04-27 06:53

Dan Petrescu și Cristiano Bergodi au prefațat Supercupa României

 |  22:21
Dan Petrescu și Cristiano Bergodi au prefațat Supercupa României

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat vineri, în conferinţa de presă premergătoare Supercupei României, că echipa sa a venit la Arad pentru a câştiga trofeul, deoarece, adaugă el, finalele se joacă pentru a fi câștigate.

”Finalele se joacă ca să le câştigi, nu să le pierzi! Degeaba ești într-o finală dacă o pierzi. Sepsi are o echipă bună, a adus jucători noi şi este condusă de un antrenor de valoare, pe care îl respect. Va fi un meci echilibrat, iar micile detalii vor stabili învingătoarea”, a spus tehnicianul lui CFR Cluj.

De partea celalată, italianul Cristiano Bergodi promite că echipa sa va juca spectaculos, neavând ce pierde: "Ne dorim să câștigăm acest trofeu, am privilegiul de a juca acest meci, care pe care, împotriva unei echipe foarte bune, care a câștigat 5 titluri in ultimii 5 ani. E normal că noi plecăm cu șansa a doua, pentru că ei, pe hârtie, au un lot valoric și numeric superior. Și noi ne-am întărit, avem un lot bun și încercăm să facem un meci frumos și sper că și spectaculos, frumos pentru spectatori. Nu știu dacă e presiune pentru noi sau pentru ei. Noi nu avem nimic de pierdut. Noi am scris istorie pentru acest club, e un club tânăr, născut în 2011 și faptul că am câștigat Cupa e deja un lucru foarte important”.

Acum jucăm această Supercupă fără presiune, vrem să ne distrăm, să jucăm bine, să facem un meci frumos, pentru suporteri. Eu sunt cu această idee, să le placă jocul  spectatorilor", a spus Cristiano Bergodi.

Supercupa României se dispută sămbătă, ora 20.30, la Arad, între echipa campioană a României, CFR Cluj, şi câştigătoarea Cupei României, Sepsi Sf. Gheorghe.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE