2024-05-06 10:46

Continuă acuzațiile în scandalul antrenorilor români. UEFA a deschis o anchetă și în cazul echipei Istanbul BB

 |  20:56
Continuă acuzațiile în scandalul antrenorilor români. UEFA a deschis o anchetă și în cazul echipei Istanbul BB

După scandalul de amploare Sebastian Colțescu versus Pierre Webo, declanșat în timpul meciului PSG-Istanbul BB, din grupa H a Ligii Campionilor, atunci când arbitrul român a rostit „ăla negru” către secundul trupei turce, UEFA a demarat o anchetă și în cazul echipei și „Țara Semilunei”, potrivit publiecației germane FAZ.

Astfel, după remarca lui Colțescu la adresa lui Webo, turcii au luat foc și s-a auzit cum unul dintre oficialii lui Bașakșehir i-a spus lui Colțescu „La mine în ţară românii sunt ţigani. Dar eu nu pot să spun că sunt ţigani”. Momentul poate fi urmărit AICI.

Sursa citată a notat că forul european condus de Gianni Infantino a inclus în acest caz și această declarație venită din partea unui oficial al echipei turce și care se poate auzi pe înregistrări. FAZ a notat că ancheta UEFA va dura aproximativ 10 zile, după care va anunța deciziile luate în cazul evenimentului de pe „Parc des Princes”.

Mai mult, după episodul de la Paris, clubul din Istanbul a cerut forului de la Nyon ca Sebastian Colțescu să fie „radiat pe viață” și că „el trebuie să primească o sancțiune exemplară”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE