2024-04-30 11:13

CM 2022: Portugalia a ÎNVINS Elveția fără drept de apel și merge în sferturi de finală

 |  23:27
CM 2022: Portugalia a ÎNVINS Elveția fără drept de apel și merge în sferturi de finală

Selecţionata Portugaliei s-a calificat lejer în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după un meci spectaculos împotriva echipei Elveţiei, încheiat cu scorul de 6-1 (2-0). A fost ultimul meci din optimile de finală.

Cristiano Ronaldo a fost rezervă în ultimul meci din optimile Cupei Mondiale din Qatar, intrând abia în minutul 73. Omul meciului a fost fără îndoială Gonçalo Ramos, titular în locul lui Ronaldo, care a marcat un hat-trick la debutul său la Cupa Mondială.

Portugalia nu a lăsat nici o clipă garda jos şi, chiar dacă nu a început cu starul Cristiano Ronaldo titular, a fost de neoprit. Lusitanii au condus cu 2-0 la pauza prin golurile marcate de Goncalo Ramos (min. 17) şi Pepe (min. 33), iar după pauză au mai marcat de patru ori. Goncalo Ramos a reuşit hat-trick-ul cu alte două goluri, în minutele 51 şi 67, Raphael Guerreiro a înscris în minutul 55, iar Rafael Leao a închis tabela în minutul 90+2. Golul elveţienilor a venit în minutul 58, marcat de Manuel Akanji.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-06

In legatura cu acest articol...

Maroc a SCOS Spania de la Mondiale, la penalty-uri. Portarul Bounou, eroul meciului




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE