2024-04-26 06:57

Christian Eriksen s-a antrenat pentru prima dată după INFARCTUL suferit la EURO

 |  17:43
Christian Eriksen s-a antrenat pentru prima dată după INFARCTUL suferit la EURO

Mijlocașul Christian Eriksen s-a antrenat din nou, la 173 de zile distanță după a fost la un pas să moară în vară pe teren la EURO, mijlocașul fiind resuscitat cu succes în timpul meciului dintre Danemarca și Finlanda.

Fotbalistul se pregătește acasă, în Danemarca, la baza de pregătire a celor de la Odense, acolo de unde a fost transferat la Ajax Amsterdam pentru 1,5 milioane de euro. Ulterior, el a evoluat pentru Tottenham şi Inter. Cu Inter Milano, fotbalistul are contract până în iunie 2024.

El s-a prezentat la ora 08:00 la centrul de pregătire, acolo unde a fost însoțit de un antrenor personal. El a alergat și a făcut exerciții cu și fără minge, potrivit News.ro.

Lui Christian i s-a implantat un defibrilator subcutanat pentru reglarea ritmului cardiac. Mijlocașul nu mai are voie să joace în Italia, el aparținând de gruparea Inter Milano.

Salariul său anual de 7 milioane de euro este acoperit printr-o asigurare FIFA, iar Inter va discuta în următoarele luni viitorul fotbalistului cu Eriksen şi cu reprezentantul acestuia, scrie Football Italia.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE