2024-04-26 20:55

CFR Cluj, ELIMINATĂ din Liga Campionilor de Young Boys Berna

 |  23:51
CFR Cluj, ELIMINATĂ din Liga Campionilor de Young Boys Berna

CFR Cluj a pierdut marți seară returul cu Young Boys Berna din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, 3-1 în Elveția, astfel că a fost eliminată din competiție și va juca în playoff-ul Europa League. Prima manșă a duelului s-a desfășurat în România, săptămâna trecută, și s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Tot CFR Cluj a dat înscris prima și în partida de marți seară, în minutul 4, prin Omrani, însă de această dată elvețienii au reușit să egaleze mult mai repede. Dacă în turul din România marcau abia în ultimele momente ale partidei, în returul din Elveția au punctat în minutul 23, prin Siebatcheu.

La doar două minute, formația-gazdă a trecut în avantaj prin reușita lui Moumi Ngamaleu, iar până la pauză avea să lovească din nou, prin același Siebatcheu (minutul 42).

CFR Cluj a încheiat meciul în 10 oameni. Păun a văzut două galbene în șase minute și a fost eliminat în minutul 63.

Eliminată din cea mai importantă competiție europeană, CFR Cluj va merge în playoff-ul Europa League, unde îi iese în cale Steaua Roșie Belgrad, eliminată la rândul ei din Liga Campionilor marți seară, de Sheriff Tiraspol.

Dacă nu va reuși să treacă de campioana en-titre a Serbiei, echipa pregătită de Marius Șumudică va pica în grupele Conference League, unde și-a asigurat deja prezența.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-10



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE