2024-05-11 06:30

Ce planuri are Laszlo Balint, noul antrenor al Universității Craiova

 |  21:42
Ce planuri are Laszlo Balint, noul antrenor al Universității Craiova

Laszlo Balint este noul antrenor al formației CS Universitatea Craiova. Fostul tehnician de la UTA îl înlocuieşte pe Laurenţiu Reghecampf și mărturisește că e 100% motivat și pregătit pentru ce urmează.

”E un mare pas în cariera mea. Sunt 100% pregătit pentru tot ce înseamnă acest capitol. Vin foarte motivat, cu mult entuziasm. La un club precum Universitatea Craiova vorbim de obiective importante.

Încercăm să facem sezonul următorul mai bun decât cel recent încheiat. Nu am întrebat conducerea clubului ce m-a recomandat. Eu m-am bucurat că există interes pentru serviciile mele.

Jucătorii trebuie să simtă că dau totul şi asta voi încerca să implementez. Mă bazez foarte mult pe noţiunea de respect. Aseară s-au demarat discuţiile. Totul este foarte clar. Perioada următoare trebuie gestionată cu maximă atenţie. Această perioadă este foarte importantă pentru noi. 

Nu trebuie să ne raportăm la ce a fost. Contează ce este astăzi şi ce va fi în perioada următoare. Este un mare pas înainte în cariera mea şi o provocare mare. Vin motivat, cu entuziasm şi încredere. Au fost discuţii avansate şi cu FC Botoşani, dar aseară am stabilit cu Universitatea Craiova”, a declarat Laszlo Balint, la conferința de presă, conform Realitatea.

Laszlo Balint s-a născut în Brașov. Acesta a mai antrenat echipele Unirea Tărlungeni, FC Brașov, Academica Clinceni, ASA Târgu Mureș, Csikszereda, Sportul Snagov, Metaloglobus București și UTA Arad.

Ca jucător, Balint a evoluat fundaș central și fundaș dreapta. El a îmbrăcat tricourile formațiilor Rapid Energia Brașov, Romradiatoare Brașov, FC Brașov, CFR Cluj, UTA Arad, Unirea Urziceni, Diosgyori VTK și Unirea Tărlungeni.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE