2024-04-26 18:04

Bucurie pentru giuleșteni! Rapid a PROMOVAT matematic în Liga 1

 |  20:35
Bucurie pentru giuleșteni! Rapid a PROMOVAT matematic în Liga 1

Rapid a promovat matematic în Liga 1! Giuleștenii profită de remiza dintre ASU Poli Timișoara și CS Mioveni, scor 2-2.

Rapid nu trebuie să mai aștepte meciul de luni seara, contra lui FC U Craiova 1948. Disputa va fi una doar pentru orgoliu și pentru prima poziție în play-off. Dan Alexa, fost antrenor al giuleștenilor, le-a făcut mai devreme cadou promovarea, scrie Gsp.ro.

Cu două meciuri rămase de disputat pentru giuleșteni, Rapid are 49 de puncte și nu mai poate pierde locul secund, diferența față de poziția a treia, ocupată de CS Mioveni, fiind de patru puncte.

Înainte de meciul cu FC U Craiova 1948,  Mihai Iosif, antrenorul giuleștenilor, a vorbit despre promovarea în Liga 1 și despre bucuria pe care o simte.

„E cea mai fericită zi din viața mea! Nici nu pot să vorbesc. Sunt 6 ani de la ultima promovare, am fost acolo, pe stadion, cu Dan Alexa, căruia îi mulțumesc și îl felicit.

Dumnezeu a făcut dreptate!  Mi-a dat șansa să ajung în Liga 1 cu Rapid! Am lacrimi în ochi. Când am văzut rezultatul, mi-am închis telefonul și m-am dus pe câmp! Am vorbit după aceea cu un prieten, timp de 7-8 minute, pentru că nu mai rezistam! Viitorul? Trăim prezentul. Sper ca viitorul să fie luminos.

Le-am zis jucătorilor să joace de plăcere cu Craiova și să arate că sunt mai buni. Pe suporteri îi iubesc!”, a spus Mihai Iosif în emisiunea „Digi Sport Special”.

Revenirea Rapidului în Liga 1 nu poate veni într-un moment mai bun având în vedere că Stadioul Giulești va fi gata chiar în această vară, după cum anunță oficialii guvernamentali.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE