2024-04-26 18:10

Becali, prins cu minciuna. Cât va plăti Galatasaray pe Moruțan

 |  18:03
Becali, prins cu minciuna. Cât va plăti Galatasaray pe Moruțan

Totul e acum oficial. Mijlocaşul Ovidiu Moruţan a semnat un contract pe cinci sezoane cu Galatasaray. Gruparea otomană a anunţat că va achita clubului FCSB suma de 3,5 milioane de euro, și asta în decursul a trei ani. Suma transferului este mai mica decât cea anunțată de Gigi Becali, care se lăuda că va primi 4,2 milioane de euro, plus încă 1,5 în diferite bonusuri de performanță.

”Sunt foarte fericit că am semnat cu cel mai mare club din Turcia, sper să demonstrez aici calitățile pe care le am și să fac fanii fericiți. Normal că o să am emoții, e ceva normal, dar cred că o să am niște emoții pozitive și o să mă motivez foarte tare ca să fac ce am făcut pe teren la Steaua. Visam de mic să joc la o echipă foarte mare, am muncit pentru asta și sper că totul o să fie bine aici”, a spus Ovidiu Moruțan la Digi Sport.

Fotbalistul român va câștiga 800.000 de euro anual la formația antrenată de Fatih Terim și are o clauză în contract de 25 de milioane de euro.

Ovidiu Moruţan, în vârstă de 22 de ani, a mai evoluat în carieră la U Cluj şi FC Botoşani, fiind la FCSB din vara anului 2018.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-25

In legatura cu acest articol...

Ce ȚEAPĂ și-a luat Becali cu transferul lui Moruțan




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE