2024-04-27 00:08

Adversar cu nume pentru CSU Craiova în Conference League!

 |  15:36
Adversar cu nume pentru CSU Craiova în Conference League!

FCSB, care a fost cap de serie, va evolua cu Kolos Kovalivka (Ucraina) dacă va ajunge în turul al treilea preliminar al Conference League, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la Nyon. Nu de același noroc a avut parte și CSU Craiova, care va da piept cu un adversar cu nume din Europa.

Manşa a treia se joacă la 5 august, în deplasare, şi la 12 august. 

Pâna atunci, FCSB trebuie să treacă de Şahtior Karagandi din Kazahstan, în turul al doilea preliminar. Meciurile din această fază sunt programate la 22 şi 29 iulie.

FCSB evoluează pe teren propriu în primul meci, joi de la ora 21.30.

CS Universitatea, care nu a fost cap de serie, va evolua cu Anderlecht Bruxelles dacă va ajunge în turul al treilea preliminar al Conference League.

Manşa a treia se joacă la 5 august, la Craiova, şi la 12 august. 

Pâna atunci, CSU Craiova trebuie să treacă de Laci din Albania, în turul al doilea preliminar. Meciurile din această fază sunt programate la 22 şi 29 iulie.

Oltenii evoluează în deplasare, în primul meci, joi, de la ora 20.00.

Sepsi Sfântu Gheorghe, care nici ea nu a fost cap de serie, o va întâlni pe Sutjeska (Muntenegru) sau cu Maccabi Tel-Aviv (Israel) dacă va ajunge în turul al treilea preliminar al Conference League.

Manşa a treia se joacă la 5 august, la Sfântu Gheorghe, şi la 12 august. 

Pâna atunci, Sepsi trebuie să treacă de Spartak Trnava din Slovacia, în turul al doilea preliminar. Meciurile din această fază sunt programate la 22 şi 29 iulie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE