2024-04-27 03:57

Acum e oficial. Nicolae Stanciu a SEMNAT!

 |  15:38
Acum e oficial. Nicolae Stanciu a SEMNAT!

Acum e oficial. Nicolae Stanciu a lăsat pe Slavia Praga şi a semnat cu echipa chineză Wuhan Three Towns FC, nou-promovată în prima ligă. Anunţul plecării sale a fost făcut de clubul ceh, care a precizat că mutarea s-a făcut cu acordul ambelor părţi. Costul tranzacției este de 4,5 milioane de euro, iar jucătorul va încasa un salariu stagional fabulos în valoare de 3 milioane de euro.

Mijlocașul de 28 de ani evolua la Slavia din 2019, când a fost transferat de la Al Ahli, din Arabia Saudită.

”Prima dată când am venit am fost foarte încântat pentru că am ştiut pentru că am ştiut ubnde vin. am avut aşteptări mari. in doi an jumate am făcut mutle impreună, am jucat Champions League, Europa League. A fost cea mai bună prioadă din cariera mea aici la Slavia. Sunt onorat că am făcut suporterii fericiţi. Cred că fiecare fan e fericit după parcursul pe care l-am avut. Cred că nu a fost simplu. Sm jucat si trei meciuri într-o săptămână. Pentru mine aici a fost o atmosferă incredibilă.

O să îmi fie dor de orice, bucuria de după orice meci, dar ăsta este fotbalul. Pentru mine este timpul să plec. sunt fericit că plec din Slavia cu titluri etc. Ăstea rămân pentru totdeauna şi eu sunt foarte încântat că am făcut parte din această istorie. Merg acolo cu încrederea că o să am o viaţa nouă bună pentru mine şi familia mea. Vreau să câştig acolo şi să joc cel mai bun fotbal al meu. Vreau să câştig trofee. Decizia nu a fost simplă, dar viaţa unui fotbalist este scurtă. Totul se întâmplă foarte repede.

Acum în perioada asta poate e ultima şansă. Şi clubul ia banii pe mine şi probabil şi pentru ei a fost o ultimă şansă. Ei plătit bani pentru mine şi mi se pare normal să ia bani înapoi. În vară fac 29 şi nu ştiu cât voi mai putea juca. Trebuie să mă gândesc la familia mea, la copilul meu, la părinţi”, a declarat Nicolae Stanciu. 

Stanciu a jucat 112 meciuri pentru Slavia şi a marcat 26 de goluri, câştigând de două ori campionatul Cehiei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE