2024-04-26 03:03

Accidentare de ULTIMĂ ORĂ în naționala României

 |  13:15
Accidentare de ULTIMĂ ORĂ în naționala României

Căpitanul echipei naţionale, Vlad Chiricheş, se resimte după accidentarea suferită în meciul cu Islanda și nu face parte din lotul pentru meciul din această seară cu Liechtenstein, din cadrul ultimei etape a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale.

"Selecţionerul Mirel Rădoi a ales lotul final pentru meciul de azi, absenţa lui Vlad Chiricheş fiind cauzată de o suprasolicitare musculară la nivelul coapsei stângi pe care căpitanul tricolorilor a acuzat-o după partida cu Islanda. În acest condiţii, pentru a nu risca o accidentare mai gravă, staff-ul medical împreună cu staff-ul tehnic al naţionalei au decis ca Vlad să nu fie folosit azi", se arată pe site-ul FRF.

Liechtenstein – România va avea loc duminică, de la ora 19.00, şi va fi transmis de Pro TV. 

Înaintea ultimei etape, tricolorii sunt pe locul trei în grupă, la un punct diferenţă de locul doi, Macedonia de Nord. Ocupanta poziţiei a doua la finalul fazei grupelor va juca la barajul pentru Campionatul Mondial. România se mai poate califica la baraj dacă va câştiga în Liechtenstein, iar Macedonia de Nord nu învinge, pe teren propriu, Islanda, în întâlnirea programată, duminică, de la aceeaşi oră.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE