2024-05-03 04:56

Zelenski, mesaj către Occident: Soldații ucraineni își dau viața când întârzie aprovizionarea cu arme

 |  13:00
Zelenski, mesaj către Occident: Soldații ucraineni își dau viața când întârzie aprovizionarea cu arme

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, luni, într-un discurs, că fiecare întârziere în ceea ce priveşte aprovizionarea cu arme înseamnă pierderi de vieţi pentru armata ucraineană, scrie news.ro.

“Ne pregătim deja pentru o altă întâlnire Ramstein. Şi ne aşteptăm la decizii temeinice care să răspundă perspectivelor de pe câmpul de luptă. Perspective destul de ambiţioase, pe care le abordăm cu toată puterea. Mai mult, le abordăm nu numai pentru noi, nu doar pentru Ucraina, ci şi pentru întreaga noastră coaliţie anti-război. Agresorul trebuie să piardă. Şi aceasta este responsabilitatea noastră comună cu partenerii noştri – să câştigăm mai mult timp pentru pace, adică să fim cât mai activi acum în furnizarea de arme şi muniţie pentru a grăbi victoria noastră comună”, a spus liderul de la Kiev.

Ceasul ticăie

“Este foarte important să înţelegem acest lucru: de fiecare dată când auzim că aprovizionarea promisă cu arme este întârziată, de fiecare dată când există îndoieli cu privire la tipul de arme pentru Ucraina, la raza de acţiune sau la alte caracteristici de calitate – de fiecare dată înseamnă că soldaţii ucraineni îşi dau viaţa ca să avem acest timp... Timpul petrecut pentru a convinge astfel încât aprovizionarea cu armele necesare să aibă loc până la urmă. Fiecare inamic distrus acum este un metru de pământ ucrainean eliberat mâine”, a adăugat el.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-04-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE