2024-05-04 06:53

Vladimir Putin are CANCER și Parkinson, scrie presa britanică

 |  22:07
Vladimir Putin are CANCER și Parkinson, scrie presa britanică

Vladimir Putin are boala Parkinson în stadiu incipient și cancer pancreatic, au susținut documente de spionaj scurse în cea mai recentă afirmație neverificată despre starea de sănătate a liderului de la Kremlin, notează Dailymail.

Liderul rus a fost plin de zvonuri despre bolile sale de luni de zile și a apărut în mod regulat zdruncinat și instabil în public, stârnind speranță în Ucraina și Occident că despotul ar putea renunța în curând la putere.

Printre figurile opoziției au circulat afirmații, alimentate de absențele sale inexplicabile și de aparițiile sale publice șubrede, că se luptă cu probleme grave de sănătate, dar acestea au fost întotdeauna distruse de Kremlin.

Dar acum e-mailurile de la o sursă de informații rusă par să confirme că bărbatul de 70 de ani a fost diagnosticat cu cancer și Parkinson, potrivit The Sun.

Documentele divulgate ar fi scris: „Pot confirma că a fost diagnosticat cu boala Parkinson în stadiu incipient, dar aceasta progresează deja. Acest fapt va fi negat în toate modurile posibile și ascuns.

„Putin este în mod regulat umplut cu tot felul de steroizi grei și injecții inovatoare analgezice pentru a opri răspândirea cancerului pancreatic cu care a fost recent diagnosticat.

„Nu numai că provoacă multă durere, Putin are o stare de umflare a feței și alte efecte secundare – inclusiv lacune de memorie.

„În cercul său apropiat, există zvonuri că, pe lângă cancerul pancreatic, care se răspândește treptat, Putin are și cancer de prostată”.

Tiranul a fost observat recent cu urme aparente de la tratamentul IV pe dosul mâinii, adăugând combustibil suplimentar focului.

Canalul Telegram General SVR susține de mult timp afirmațiile că Putin suferă de cancer și Parkinson, citeaza stiripesurse.ro.

Săptămâna trecută, a raportat că rudele despotului sunt îngrijorate de accese de tuse, de greața constantă și de lipsa poftei de mâncare, după ce acesta ar fi fost supus unui control medical.

Cercul său este îngrijorat de faptul că „subțirea și tusea lui persistentă” devin vizibile și vor fi văzute de elitele din Rusia ca „un semn al sănătății care se deteriorează rapid a liderului”.

În ciuda faptului că pare considerabil umflat și umflat la față, președintele rus a slăbit 18 lb în ultimele luni, a spus canalul care pretinde să aibă surse în interiorul Kremlinului.

De când Putin a ordonat forțelor sale militare să invadeze Ucraina pe 24 februarie, au circulat zvonuri despre starea lui de sănătate.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE