2023-06-02 05:00

Vladimir Putin a supraviețuit unei tentative de ASASINAT. Dezvăluirile securității din Ucraina

 |  20:58
Vladimir Putin a supraviețuit unei tentative de ASASINAT. Dezvăluirile securității din Ucraina

Un înalt oficial de securitate din Ucraina spune că Vladimir Putin ar fi fost ținta unei tentative de asasinat. Kirilo Budanov, șeful direcției serviciilor de informații din cadrul Ministerului Apărării ucrainean, a declarat pentru o publicație locală din Ucraina că tentativa a avut loc după începutul invaziei.

Conform oficialului ucrainean, dictatorul rus ar fi fost atacat de persoane din regiunea Caucazului, iar tentativa de asasinat ar fi avut loc în urmă cu două luni. Nicio dovadă nu a fost prezentată, iar jurnaliștii nu au putut verifica informația din surse independente.

„A existat o tentativă de asasinare a lui Putin. El chiar a fost atacat, se spune de către reprezentanți ai Caucazului, nu cu mult timp în urmă. Aceasta este o informație secretă. A fost o tentativă absolut nereușită, dar chiar s-a întâmplat. S-a întâmplat în urmă cu aproximativ două luni. Repet, această tentativă a fost nereușită. Nu a existat nicio publicitate în legătură cu acest eveniment, dar a avut loc", a declarat Kirilo Budanov, citat de Sky News și Mediafax.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE