2024-04-27 02:37

VIDEO Mii de oameni au ÎNJURAT războiul într-un concert din Rusia

 |  22:12
VIDEO Mii de oameni au ÎNJURAT războiul într-un concert din Rusia

Pe rețelele de socializare a apărut un videoclip de la un concert rock de la Sankt Petersburg , care arată un număr mare de oameni care strigă lozinci împotriva războiului pe care Rusia îl duce de trei luni în Ucraina.

Un membru al trupei Keys Keys își exprimase anterior în mod clar opoziția față de război, criticând Kremlinul și conflictul, pe rețelele de socializare.

Acest videoclip este o reprezentare rară a unei izbucniri de nemulțumire, după ce Kremlinul a înăbușit protestele împotriva războiului, la începutul lunii martie.

Într-o altă mișcare îndrăzneață, o elevă de liceu dintr-un orășel din regiunea rusă Daghestan a scandat „Nu războiului! Eliberați Ucraina! Putin este diavolul” la balul de absolvire. La câteva ore după ce videoclipul a apărut pe internet, adolescenta a fost arestată. Tânăra, pe numele ei Zuhra Albekova, și mama ei, au fost nevoite apoi să-și mărturisească „crima” în fața camerei de filmat, duminică după-amiază. Adolescenta a trebuit să spună că îi pare rău pentru izbucnirea ei, în timp ce mama sa a trebuit să spună că îl sprijină pe președintele Putin și operațiunea din Ucraina.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-24

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE