2024-05-19 14:28

VACCINAT complet, premierul francez Jean Castex are COVID

 |  23:45
VACCINAT complet, premierul francez Jean Castex are COVID

Premierul francez Jean Castex a fost testat pozitiv pentru COVID-19, desi este vaccinat complet. Șeful guvernului francez a aflat vestea luni seară.

Jean Castex (foto) a revenit luni din Belgia, unde s-a întâlnit cu omologul său, Alexander De Croo.

În cursul după-amiezii, el a aflat că una dintre fiicele sale, în vârstă de 11 ani, fusese testată pozitiv la coronavirus.

Drept urmare, premierul francez a efectuat imediat un test PCR, care s-a dovedit a fi pozitiv, iar acum va sta 10 zile în izolare.

Jean Castex urma să îi primească la Palatul Matignon (sediul guvernului francez, n.r.) pe oficialii aleși din Departamentul Guadelupa, situat în Caraibe, unde au avut loc în ultimele zile proteste violente împotriva introducerii permisului sanitar și a vaccinării obligatorii a personalului medical.

Oficialii din acest teritoriu francez cu 400.000 de locuitori urmau să "prezinte analiza situației" şi să permită "un dialog cu privire la consecințele vaccinării obligatorii pentru personalul medical şi pompieri".

Discuția, care urma să se desfășoare față în față, a avut loc, până la urmă prin videoconferință, dată fiind intrarea premierului francez în izolare.

foto: Facebook Jean Castex


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-23



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE