2024-05-05 03:46

UPDATE VIDEO Putin, supărat de ziua lui! EXPLOZIE pe podul care leagă Crimeea de Rusia

 |  10:32
UPDATE VIDEO Putin, supărat de ziua lui! EXPLOZIE pe podul care leagă Crimeea de Rusia

O cisternă cu combustibil a luat foc pe podul Kerci din Crimeea sâmbătă dimineaţă, a anunţat agenţia de presă de stat rusă RIA, în timp ce presa ucraineană a raportat o explozie, conform Reuters. Potrivit Kyiv Post, o porţiune a podului s-ar fi prăbuşit.

UPDATE: Un camion cu bombă a provocat incendiul şi prăbuşirea unei secţiuni a podului Kerci, care leagă Rusia de Crimeea, potrivit autorităţilor ruse, relatează The Guardian. Comitetul Naţional Antiterorism a precizat că bomba a incendiat şapte vagoane care transportau combustibil, ducând la ”prăbuşirea parţială a două secţiuni ale podului”. 

Comitetul nu a specificat imediat cine este vinovatul, potrivit The Associated Press.

Traficul a fost suspendat pe podul rutier şi feroviar, deschis în 2018 şi conceput pentru a lega Crimeea de reţeaua de transport a Rusiei.

”O cisternă de combustibil arde pe una dintre secţiunile podului din Crimeea”, a transmis agenţia, citând un oficial regional, dar fără a preciza cauza.

Presa ucraineană a declarat că explozia de pe pod a avut loc în jurul orei 6 a.m. 

Reuters nu a putut verifica din surse independente aceste informaţii.

Inaugurat în mai 2018 de Valdimir Putin, podul, care este atât rutier, cât şi feroviar, are o lungime de 19 kilometri, traversează Strâmtoarea Kerci, între Marea Azov şi Marea Neagră, şi leagă Peninsula Kerci, în Crimeea, de Peninsula Taman, în sudul Rusiei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-08

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE