2024-04-26 21:08

Un elicopter s-a prăbușit peste o grădiniță în Kiev

 |  10:10
Un elicopter s-a prăbușit peste o grădiniță în Kiev

În dimineața zilei de miercuri, 18 ianuarie, un elicopter s-a prăbușit în perimetrul unei grădinițe din orașul Brovary, regiunea Kiev, iar la fața locului a izbucnit un incendiu, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliției din regiunea Kiev, potrivit RBC Ucraina.

La rândul său, biroul președintelui a declarat că un aparat de zbor a căzut asupra obiectului de infrastructură socială.

"Aflăm informații despre victime și despre circumstanțe. Serviciul de stat pentru situații de urgență și toate serviciile sunt deja la fața locului", a scris adjunctul șefului biroului președintelui, Kirilo Timoșenko.

Deocamdată nu este clar despre ce fel de elicopter este vorba, cel mai probabil fiind un aparat de zbor al Armatei ucrainene.

UPDATE 1: Se pare că în momentul prăbușirii elicopterului se aflau copii în grădiniță. Evacuarea este deja finalizată. Există victime.

"În orașul Brovary, un elicopter a căzut lângă o grădiniță și o clădire rezidențială. În momentul tragediei, în grădiniță se aflau copii și angajați ai instituției. În acest moment, toată lumea a fost evacuată. Există victime", a scris șeful OVA Oleksiy Kuleba.

La fața locului se află ambulanțe, poliție și pompieri.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE