2024-05-04 00:59

Un depou de TRAMVAIE din Harkov, bombardat de ruși

 |  19:24
Un depou de TRAMVAIE din Harkov, bombardat de ruși

Armata rusă continuă să bombardeze oraşul Harkov, una dintre localităţile cele mai afectate ale Ucrainei în timpul războiului. De data aceasta, ţinta soldaţilor ruşi a fost depoul de tramvaie Saltov.

 Se dau lupte grele în continuare în toată regiunea şi, potrivit unor surse ucrainene, circa jumătate din micul oraş Izium din zona Harkov, la frontiera cu regiunea Donbas, este deja sub control rus. Informaţia nu a putut fi verificată.

Între timp, separatiştii ruşi, susţinuţi de trupe ruse, continuă să câştige teren în oraşul port Mariupol, potrivit informaţiilor furnizate de Kiev. Armata ucraineană a anunţat că duşmanul a cucerit suburbia din est a oraşului. Mariupol, oraş port la Marea Azov cu 400.000 de locuitori, a fost asediat timp de mai multe zile, iar situaţia umanitară se deteriorează.

Tot potrivit autorităţilor ucrainene, oraşul Cernihiv, care a fost sub atac mai multe zile, a rămas în mare parte fără electricitate, apă, încălzire şi gaz.

Vineri, o instituţie pentru persoane cu handicap a fost lovită de bombardamente ruse lângă Harkov, însă fără a face victime. „Duşmanul a lovit astăzi o instituţie specializată pentru persoane cu handicap lângă Oskil”, a anunţat pe Telegram şeful administraţiei regionale, Oleh Sinegubov.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE