2024-05-08 10:03

Toți turiștii sunt bineveniți în Israel. Anunț important despre călătoriile de la 1 martie

 |  19:34
Toți turiștii sunt bineveniți în Israel. Anunț important despre călătoriile de la 1 martie

Din 1 martie, Israelul va începe să permită intrarea tuturor turiştilor, indiferent dacă aceștia s-au vaccinat anticoronavirus sau nu, informează Reuters.

Anunțul a fost făcut de Biroul premierului, informează Reuters.

Totuși, intrarea în această țară va necesita în continuare două teste PCR, unul înainte de a zbura şi unul la aterizare.

Până pe 1 martie, însă, doar cei vaccinați anti-COVID au voie să intre în Israel.

„Observăm o scădere constantă a numărului de decesele, așa că e momentul să deschidem granițele treptat, după ce am fost primii din lume care le-am închis”, a argumentat premierul Naftali Bennett.

„În acelaşi timp, vom fi vigilenți, iar în cazul unei noi variante vom reacţiona rapid”, a completat Bennett.

Israelul şi-a închis graniţele pentru străini pentru prima dată în martie 2020. De atunci, pe măsură ce restricțiile s-au relaxat, numărul vizitatorilor a început să crească.

Circa 46.000 de turişti au intrat în Israel luna trecută, mai mulți față de aceeași perioadă a anului trecut, dar cu mult mai puțini față de ianuarie 2020, când s-au înregistrat 333.000 de vizitatori.

Treptat, Israelul renunță și la certificatul sanitar. La început acestui an, țara a renunțat și la restricţiile de călătorie în străinătate pentru cetăţenii săi.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE