2024-04-26 13:38

Serbia se REVOLTĂ! Oamenii au ieșit în stradă și cer măsuri împotriva violenţelor din şcoli şi din ţară

 |  20:35
Serbia se REVOLTĂ! Oamenii au ieșit în stradă și cer măsuri împotriva violenţelor din şcoli şi din ţară

Serbia se revoltă, în urma atacurilor armate din ţară! Mai mulți protestatari au ieşit astăzi în stradă indignați de lipsa de măsuri a Guvernului împotriva violenţelor prezente mai ales în şcoli.

Serbia s-a confruntat în ultimele săptămâni cu un val de atacuri sângeroase, atacuri armate, unul dintre ele fiind chiar într-o școală, acolo unde mai mulţi elevi au fost ucişi.

Oamenii au declanșat proteste imediat după aceste incidente în Speranța că Guvernul va lua măsuri ferme. Mai mult decât atât, cetăţenii care dețineau arme fără documente le-au predat. 

Însă, în lipsa unei reacţii de la Guvern, oamenii au ieşit, astăzi din nou în stradă, pentru a treia oară în această lună. 

Protestatarii cer demisia a doi miniștri de rang înalt și revocarea licențelor de difuzare pentru două rețele de televiziune care, spun ei, promovează violența și glorifică figurile criminalității.

Prim-ministrul Ana Brnabic și alți oficiali guvernamentali au participat vineri la o sesiune parlamentară concentrată pe împușcăturile din 3 și 4 mai și pe solicitările opoziției de înlocuire a ministrului de interne și a șefei de informații în urma măcelului care a făcut 18 morți, mulți dintre ei copii la o scoală din Belgrad, notează abcnews.go.com.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-05-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE