2024-05-06 02:23

Rusia, ofertă de PACE pentru Ucraina: ”Mingea este în curtea lor”

 |  17:10
Rusia, ofertă de PACE pentru Ucraina: ”Mingea este în curtea lor”

Rusia a predat Ucrainei un proiect de pace, a anunțat miercuri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agențiile ruse de presă.

„În prezent, proiectul nostru de document care include formulări absolut clar elaborate a fost înmânat părții ucrainene. Mingea este în curtea lor, așteptăm un răspuns”, a declarat Peskov miercuri, potrivit Interfax.

Întrebat dacă există anumite termene limită pentru reacția Kievului, Peskov a spus că acest lucru „depinde de partea ucraineană”.

„Dar, repet încă o dată, și am spus în repetate rânduri acest lucru. Ajungerea la un compromis din partea ucraineană lasă de dorit, pentru că ucrainenii nu manifestă o mare înclinație de a intensifica procesul de negociere”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

„Acest lucru, desigur, are consecințe foarte grave în ceea ce privește eficacitatea negocierilor”, a mai spus Peskov, care nu a precizat care sunt condițiile cerute de Rusia pentru încheierea conflictului sau dacă acestea s-au schimbat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-04-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE