2024-05-04 17:17

Rishi Sunak, primul premier din istoria Marii Britanii MAI BOGAT decât regele

 |  22:23
Rishi Sunak, primul premier din istoria Marii Britanii MAI BOGAT decât regele

Noul președinte al Partidului Conservator și, prin urmare, prim-ministrul Marii Britanii, este fostul ministru de finanțe Rishi Sunak.

După ce a devenit oficial noul lider al Partidului Conservator, toți ochii au fost ațintiți asupra familiei lui Rishi Sunak şi în special asupra soției sale, Akshata Murthy. 

Tatăl acesteia este miliardar și proprietar al unei renumite companii de IT, iar cota ei în această companie este de 430 de milioane de lire sterline, ceea ce o face mai bogată chiar și decât regele Charles al III-lea.

Averea combinată a familiei Sunak este estimată la 730 de milioane de lire sterline, scrie The Guardian.

Rishi și Ashkata, care au două fiice, Krishna și Anushka, sunt ambii originari din India, iar familia Sunak va fi prima familie hindusă care se va muta în Downing Street 10.

Tatăl Akshatei este Narayan Murthy, proprietarul cunoscutei companii de IT „Infosis”, cu sediul în Bangalore.

Cuplul s-a mutat în Marea Britanie în 2013.

Acum, familia locuieşte într-o casă din Kensington, care valorează aproximativ șapte milioane de lire sterline, deși în curând vor înlocui această casă luxoasă cu o reședință care este destinată primului ministru al Marii Britanii și familiei sale. Rishi și soția sa dețin și un penthouse în California, cu vedere la golful Santa Monica, unde cei doi își petrec majoritatea vacanțelor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE