2024-05-03 08:32

Reacția lui Putin după ATENTATUL asupra fiicei lui Aleksandr Dughin

 |  18:16
Reacția lui Putin după ATENTATUL asupra fiicei lui Aleksandr Dughin

Preşedintele rus Vladimir Putin apreciază ca o "crimă josnică" moartea Dariei Dughina, fiica ideologului Aleksandr Dughin ce susţine ofensiva asupra Ucrainei, în explozia maşinii pe care o conducea, moarte pe care autorităţile ruse o impută Kievului, informează Agerpres.

"O crimă josnică, plină de cruzime, a curmat prematur viaţa Dariei Dughina, o persoană strălucitoare şi talentată, dotată cu o inimă cu adevărat rusă. Ca jurnalistă, om de ştiinţă, filosof şi corespondent de război, ea a servit poporul şi patria cu sinceritate, ilustrând prin faptele sale ce vrea să însemne o patrioată rusă ", a declarat Putin într-un mesaj de condoleanţe publicat de Kremlin şi adresat apropiaţilor tinerei ucise sâmbătă.

Daria Dughina a murit sâmbătă seară după ce autoturismul pe care-l conducea a explodat. Ea participase împreună cu tatăl său la un eveniment în apropiere de Moscova. Aleksandr Dughin urma să plece de acolo împreună cu fiica sa cu acelaşi autoturism, dar în ultima clipă a ales să plece cu o altă maşină.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-22

In legatura cu acest articol...

Breaking: A fost revendicat atentantul în urma căruia fiica lui Dughin a decedat. Cine se află în spatele crimei?




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE