2024-05-04 09:27

Prima reacţie a Rusiei după ce au căzut RACHETE în Polonia

 |  22:29
Prima reacţie a Rusiei după ce au căzut RACHETE în Polonia

Ministerul rus al Apărării spune că declarațiile presei și oficialilor polonezi despre presupusa cădere a rachetelor rusești în zona așezării Przewodow reprezintă o provocare deliberată pentru a escalada situația.

Nu s-au făcut lovituri asupra țintelor din apropierea frontierei de stat ucrainene-polone prin mijloace rusești de distrugere.

Epava publicată în urmărire de presa poloneză de la fața locului din satul Przewodow nu are nicio legătură cu armele rusești, transmite ministerul rus al Apărării (foto).

„Declarațiile presei poloneze și ale oficialilor cu privire la căderea rachetelor "rusești" în zona Przewodów sunt o provocare deliberată”, a precizat ministerul rus al Apărării.

„Totul este pentru a escalada situația. Nu s-au făcut trageri în zona respectivă. Epava publicată nu are nici o legătură cu armele rusești”, transmite ministerul rus al Apărării.

Postul polonez de radio Zet a relatat, marți seara, că două rachete rătăcite au căzut în orașul polonez Przewodów, de pe partea poloneză a graniței cu Ucraina. Acestea au lovit uscătoarele de cereale. Doi cetățeni polonezi au murit în timpul atacului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE