2024-05-06 11:27

Președintele Zelenski vrea să vorbească DIRECT cu Putin: ”Sunt un tip normal, nu muşc!”

 |  19:01
Președintele Zelenski vrea să vorbească DIRECT cu Putin: ”Sunt un tip normal, nu muşc!”

Președintele Ucrainei vrea să vorbească direct cu Vladimir Putin pentru a opri războiul. În același timp, Zelenski cere statelor occidentale să sporească sprijinul militar pentru ţara sa, susţinând că dacă Ucraina va fi înfrântă de Rusia aceasta din urmă va ataca apoi restul Europei de Est, începând cu statele baltice, pentru a ajunge „până la Zidul Berlinului”.

Zelenski s-a declarat pregătit să discute direct cu preşedintele rus Vladimir Putin pentru a opri războiul declanşat de acesta împotriva Ucrainei. Însă l-a şi admonestat în acelaşi timp: „Ce vrei de la noi? Pleacă de pe pământul nostru!”.

Apoi a continuat, adresându-se tot lui Putin: ''Aşează-te la masă cu mine (...), dar nu la 30 de metri, cum ai făcut cu (Emmanuel) Macron sau (Olaf) Scholz. Sunt un tip normal, nu muşc!''.

Liderul de la Kiev s-a adresat și țărilor occidentale:

„Dacă noi dispărem - să ne apere Dumnezeu -, vor urma Letonia, Lituania, Estonia etc. Până la Zidul Berlinului, credeţi-mă!”, a spus Zelenski în faţa presei, cerând statelor occidentale „să închidă cerul” ucrainean în faţa avioanelor ruse, adică să creeze o zonă de excludere aeriană, şi să dea avioane forţelor aeriene ucrainene.

„Iar dacă nu aveţi forţa să închideţi cerul, atunci daţi-mi avioane!”, le-a cerut preşedintele ucrainean statelor occidentale, scrie Agerpres.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE