2024-05-19 08:27

PREMIERĂ în SUA: Timp de 85 de minute, Kamala Harris a fost primul președinte femeie al țării

 |  21:13
PREMIERĂ în SUA: Timp de 85 de minute, Kamala Harris a fost primul președinte femeie al țării

Kamala Harris a depășit vineri o nouă barieră în viața politică americană: după ce a devenit prima femeie, prima femeie de culoare și prima femeie cu origini sud-asiatice care a ajuns vicepreședintele Statelor Unite, a devenit și prima femeie care a deținut, temporar, puterea prezidențială, scrie CNN.

Kamala Harris a lucrat din biroul ei aflat în aripa de vest a Casei Albe (West Wing) cât timp Joe Biden a fost sub anestezie, a anunțat Jen Psaki, purtătoarea de cuvânt a lui Joe Biden. 

„Președintele a vorbit cu vicepreședintele și cu șeful consilierilor în jur de ora 11.35 în această dimineață. Președintele este în stare bună și și-a reluat îndatoririle. Va rămâne la spitalul Walter Reed pentru a termina controlul medical de rutină”, a scris Jen Psaki pe Twitter.

Președintele american Joe Biden și-a transferat vineri temporar puterile prezidențiale către vicepreședinta SUA, Kamala Harris, cât timp a fost sub anestezie pentru un consult medical de rutină. Kamala Harris a deținut puterea timp de 85 de minute, până când Joe Biden și-a revenit de sub efectul anestezicului, a anunțat Casa Albă, potrivit CNN.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE