2024-05-03 04:56

OFICIAL. Joe Biden și-a lansat candidatura pentru un nou mandat la Casa Albă

 |  13:39
OFICIAL. Joe Biden și-a lansat candidatura pentru un nou mandat la Casa Albă

Campania lui Joe Biden pentru un nou mandat de președinte al SUA a fost lansată oficial sub forma unui videoclip care începe cu un singur cuvânt: Libertate. Joe Biden este cel mai în vârstă preşedinte pe care l-a avut vreodată America, iar dacă va câştiga, el va avea 86 de ani la sfârşitul celui de-al doilea mandat. Alegerile din SUA au loc în mod normal în prima ziua de marţi din noiembrie. Asta înseamnă că alegătorii americani vor vota marţi, 5 noiembrie 2024.

Dreptul la avort, apărarea democraţiei, dreptul la vot şi reţeaua de siguranţă socială vor fi printre cele mai importante teme de pe buletinul de vot în 2024. "Fiecare generaţie de americani s-a confruntat cu un moment în care a trebuit să apere democraţia, să se ridice pentru libertăţile noastre personale şi să se ridice pentru dreptul nostru la vot şi pentru drepturile noastre civile. Acum este rândul nostrum. Să terminăm treaba!", spune Biden.

În cel mai recent sondaj realizat de NBC News, 70% dintre americani întrebați nu doreau ca Biden să candideze din nou la preşedinţie, motivul cel mai des invocat fiind legat de vârsta înaintată a acesuia, scrie News.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-04-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE