2024-05-07 03:04

Noul PLAN al lui Putin în Ucraina: ”Ne vom atinge obiectivele prin forță!”

 |  21:26
Noul PLAN al lui Putin în Ucraina: ”Ne vom atinge obiectivele prin forță!”

Rusia va face tot posibilul pentru ca conflictul din Ucraina să se termine cât mai curând posibil, a declarat vineri Vladimir Putin, Summit-ului Organizaţiei Cooperării de la Shanghai (SCO).

Președintele Rusiei dă vina pe Ucraina pentru continuarea războiului, pentru că, susține Putin,  refuză negocierea pentru incetarea conflictului.

Vladimir Putin a spus că vrea ”să termine cât mai repede posibil”, dar „Kievul refuză să negocieze”, potrivit TASS, în timpul întâlnirii sale cu premierul indian Narendra Modi, în marja Summit-ului SCO de vineri.

„Cunosc poziția dumneavoastră față de conflictul din Ucraina, îngrijorările pe care le exprimați în mod constant”, a menționat Putin în discuția cu premierul indian.

”Excelenţă, ştiu că nu este timpul de război”, i-a spus Narendra Modi lui Vladimir Putin la Samarkand, în marja summitului OCS.

Liderul indian a făcut aceste declaraţii la o zi după ce Vladimir Putin a recunoscut că China, principalul aliat al Rusiei, are ”îngrijorări” cu privire la Războiul rus din Ucraina.

Este prima lor întâlnire tête-à-tête de la invazia Ucrainei. Narendra Modi a subliniat importanţa ”democraţiei, diplomaţiei şi a dialogului”, iar cei doi lideri au discutat despre ”felul în care să se înainteze pe calea păcii”, potrivit premierului indian.

India s-a abţinut să condamne în mod explicit invazia rusă a Ucrainei, care a condus la o creştere vertiginoasă a preţului petrolului şi altor produse de bază.

„Facem tot ce ne stă în putință pentru a se termina cât mai curând posibil”, a mai spus Putin, dar a menționat  că „vrea să-și atingă obiectivele prin forță. (...) Așa cum se spune, pe câmpul de luptă”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE