2024-05-04 07:42

Noi grupuri de asasini au intrat în Ucraina pentru a-l elimina pe Zelensky, anunță serviciile secrete ucrainene

 |  16:27
Noi grupuri de asasini au intrat în Ucraina pentru a-l elimina pe Zelensky, anunță serviciile secrete ucrainene

Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei susține că rușii trimit mai multe grupuri în Ucraina pentru a elimina liderii militari și politici de top, inclusiv președintele Volodymyr Zelensky, șeful Biroului președintelui Andriy Yermak sau prim-ministrul Denis Shmygal, informează Ukriform.ua.

„Astăzi au început să sosească noi grupuri de militanți în Ucraina, asociate cu Evgheni Prigogine, un propagandist rus și proprietar al Ligii Wagner, apropiat de Putin. Sarcina principală a criminalilor este eliminarea conducerii militare și politice de vârf a Ucrainei”, se arată în comunicatul publicat pe Facebook.

Potrivit acestora, Putin ar fi ordonat personal un alt atac .  Țintele cheie pentru mercenari sunt inclusiv Zelensky, Ermak și Shmygal.

„Ocupanții ruși, nereușind să-și atingă obiectivele în timpul agresiunii pe scară largă împotriva Ucrainei, continuă să încerce să destabilizeze guvernul ucrainean, să demoralizeze societatea, să perturbe mișcarea de rezistență și să încetinească cooperarea internațională a Ucrainei. Organizarea asasinatelor primelor persoane ale statului nostru se înscrie în strategia ocupanților”, a subliniat GUR.

Serviciul de informații a spus că armata ucraineană, serviciile speciale și agențiile de aplicare a legii cunoșteau bine planurile Kremlinului.

„Suntem pregătiți să respingem agresorul atât în ​​față, cât și în spate. Niciun atac terorist nu va avea succes”, a subliniat GUR.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE