2024-05-04 20:30

Joe Biden le răspunde alegătorilor îngrijorați: ”Bat în lemn! Sunt SĂNĂTOS!”

 |  20:41
Joe Biden le răspunde alegătorilor îngrijorați: ”Bat în lemn! Sunt SĂNĂTOS!”

Joe Biden, care împlinește 80 de ani luna viitoare, le-a răspuns într-un interviu alegătorilor îngrijorați în privința unei noi candidaturi la o vârsta atât de înaintată. A spus că fiecare ar trebui să judece singur dacă face față funcției.

"Cred că cel mai bine poți să-și faci o părere dacă mă urmărești. Am încetinit? Nu mai am același ritm? E gluma aceea, toată lumea spune că acum 70 de ani este vechiul 50 de ani.

Eu respect soarta. Aș putea să mă îmbolnăvesc mâine, aș putea să mor mâine. Dar în ceea ce privește nivelul meu de energie, de cât de multe lucruri reușesc să fac, oamenii ar trebui să se uite și să se întrebe: mai are aceeași pasiune pentru ceea ce face? Și dacă ei cred că pot să o fac, foarte bine. Dacă nu, atunci ar trebui să voteze cu altcineva, ar trebui să mă încurajeze să nu candidez. Dar eu nu așa mă simt.

Nici măcar nu pot să rostesc vârsta pe care o împlinesc. Nu se poate să fie adevărat. Știi că nu glumesc. E ciudat. Acum, bat în lemn, sunt sănătos. Totul din punct de vedere fizic încă funcționează bine, la fel și psihic. Dar înțeleg de ce oamenii își pun această întrebare", a spus Joe biden, relaxat, într-o discuție cu reporterul MSNBC.

Biden încă nu a anunțat oficial dacă va candida pentru un al doilea mandat. Dar a vorbit în repetate rânduri despre această intenție. Dacă ar fi reales, în ziua inaugurării ar avea 82 de ani. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-24



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE