2024-05-19 12:12

Guvernul maghiar îi obligă pe angajaţii de la stat să se vaccineze împotriva COVID-19

 |  15:02
Guvernul maghiar îi obligă pe angajaţii de la stat să se vaccineze împotriva COVID-19

Guvernul maghiar îi obligă pe angajaţii din instituţiile de stat să se vaccineze împotriva COVID-19, în urma creșterii din ultimul timp a numărului de infectări cu Covid-19.

Potrivit lui Gergely Gulyas, şeful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban, companiile private vor fi, de asemenea, împuternicite să impună obligativitatea vaccinării pentru angajaţii lor, dacă ele vor considera acest lucru necesar, iar purtarea măştii sanitare va fi din nou obligatorie în toate mijloacele de transport public începând cu 1 noiembrie. O altă măsură interzice vizitele în instituţiile din domeniul sanitar şi social.

Joi, autorităţile maghiare au raportat 4.039 de noi contaminări, un număr de două ori mai mare comparativ cu valorile de săptămâna trecută.

De la începutul pandemiei, Ungaria, ţară cu 10 milioane de locuitori, a raportat 30.692 de decese cauzate de COVID-19, scrie Agerpres.Până acum, mai mult de 5,72 de milioane dintre cetăţenii Ungariei au fost vaccinaţi complet împotriva noului tip de coronavirus.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE